Ekris BMW en Mini dealer

Categorie Holesponsor

Ekris, dé officiële BMW en MINI dealer van Midden-Nederland.

Ekris BMW en MINI

Ekris is dé BMW en MINI dealer van de regio en zeer betrokken bij de sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten in onze omgeving. Vandaar ook onze samenwerking met Sonsbeek Open, waarvan wij voor het 5e jaar op rij trotse hoofdsponsor zijn.

Persoonlijke aandacht

Ekris BMW en MINI heeft een rijke historie. Inmiddels zijn we met zes vestigingen uitgegroeid tot één van de grootste BMW en MINI dealers van Nederland maar altijd met veel persoonlijke aandacht voor onze relaties. Die aandacht vinden wij belangrijk en dat ziet u terug in elk aspect van ons bedrijf.

Gesprekspartner op elk niveau

De zorg van Ekris houdt niet op bij de aflevering van uw auto. Ekris is tenslotte een familiebedrijf dat grote waarde hecht aan de relatie met onze klanten en daarom houden wij graag contact met u. Van particulier tot groot zakelijk; de medewerkers van Ekris zijn op ieder niveau uw gesprekspartner. Of het nu gaat om een introductie of evenement, de aanschaf, onderhoud of reparatie van uw auto, bij Ekris bent u met uw BMW en MINI altijd op de juiste plek.

De toekomst vooruit

Ekris is de toekomst vooruit met innovatieve projecten. Zo kunt u bij ons terecht voor deelauto projecten en advies over actuele wetgeving van onderwerpen als investeringssubsidies, bijtelling en WLTP. Wij adviseren u vakkundig en duidelijk op gebied van mobiliteit concepten, autonoom autorijden, digitalisering en elektrisch rijden. Ook op zakelijk gebied is Ekris uw mobiliteitspartner!

Geweldig en bereikbaar

Ekris maakt BMW en MINI rijden niet alleen geweldig maar ook bereikbaar met altijd een ruim assortiment nieuwe en gebruikte modellen op voorraad en de mogelijkheid voor private lease vanaf € 349 per maand voor BMW en € 325 per maand voor MINI.

Graag tot ziens bij Ekris BMW en MINI!