Tax Foto

Categorie Partner

Omdat een foto niet wordt gemaakt maar gecreƫerd.

Tax Foto

"Omdat een foto niet wordt gemaakt maar gecreëerd."

De bedrijfsfilosofie waarmee ik in mijn eigen markt verschillende opdrachtgevers al heb mogen scharen aan mijn portfolio. 

Tax Foto bestaat alweer 8 jaar en is o.a. ontstaan na de 2,5 jarige opleiding tot vakfotograaf aan de Fotovakschool te Apeldoorn. Hiermee is mijn passie echt in ontwikkeling gekomen.

Compleet persoonlijk concept

Een fotograaf doet meer dan alleen maar zijn foto's digitaal bewerken of op “het” knopje drukken.

Om voor u als opdrachtgever tot het beste resultaat te komen, wordt gezamenlijk een compleet persoonlijk concept ontworpen. Ook het moment van het nemen van de foto is hiermee bijna bijzaak. Natuurlijk goed belicht en verlicht, maar het gaat om de gedachte wat u wilt terugvinden in uw beeldspraak.

Laat zien wat er speelt

De manier van fotografie die ik hanteer is altijd uitgevoerd in een journalistieke reportage. “Laat zien wat er speelt”.
Focus als fotograaf je niet op uitsluitend het hoofdonderwerp maar kijk gedetailleerd naar je werkomgeving, en gebeurt zoveel, en dat behoor je goed in beeld te brengen.

Kennismaking

Bedrijfsfotografie alsmede de uitvaart en afscheidsreportage alsmede en het zakelijke portret zijn mijn specialisaties. Onze persoonlijke kennismaking zie ik met belangstelling tegemoet.
Erik Tax