Zetacom

Categorie Holesponsor

Zetacom: kennis is onze voorsprong, service onze kracht.

Alle expertise en oplossingen in huis

Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties te verbeteren: in het MKB, de groot zakelijke markt en in het bijzonder de gezondheidszorg. De focus ligt daarbij op het gebruiksgemak van oplossingen voor eindgebruikers en het rendement voor de organisatie. Daarom blijft Zetacom ook na het realiseren van de initiële oplossing als partner meedenken en meewerken aan het optimalisatie van het gebruik en de verdere ontwikkeling. Zetacom heeft zelf alle expertise en technische oplossingen in huis voor bijvoorbeeld (mobiele) telefonie, zorgsystemen, netwerken en de beveiliging hiervan. Hierdoor kunnen de klanten zeker zijn van de beste integrale oplossing.

Specialisten met kennis van uw branche

Experts van Zetacom zijn niet alleen technisch specialisten, zij kennen ook hun branche en de specifieke behoeften van klanten. Voor zorginstellingen werkt Zetacom bijvoorbeeld met zorgconsultants die zelf allemaal een achtergrond hebben als uitvoerende in de zorg. Daardoor weten zij hoe werkprocessen en technische hulpmiddelen het best ingericht en benut kunnen worden.

Door heel Nederland

Zetacom werkt vanuit Zoetermeer (hoofdkantoor) en vestigingen in Den Bosch en Arnhem met ruim 180 medewerkers voor klanten door heel Nederland.