Foto's

Het Sonsbeek Open op de gevoelige plaat

Vastleggen van de beleving: Tax Foto

Erik Tax van Tax Foto bracht in 2021 het Sonsbeek Open prachtig in beeld. Zijn creatieve en frisse ideeën legt hij aan u voor om zo tot een passend beeldverhaal te komen. Dit kan een toepassing zijn voor bijvoorbeeld een nieuwe website, marketingdoeleinden, een persoonlijk verhaal, het in beeld brengen van een bepaald (bedrijfs)-proces, of mooie portretten van u, uw werknemers of uw gezin. Heeft hij uw swing ook op de foto gezet? Bekijk het snel bij het 2021-album.

Foto's 2021

2021, na een jaar van afwezigheid was het Stellicher Sonsbeek Open weer terug. En hoe?! Bekijk hier de foto's voor wederom een geslaagde vastlegging van dit mooie event. 

Foto's 2019

2019, een bijzonder jaar. Onze Burgemeester deed een gewaagde afslag. Virtual reality. En natuurlijk een fantastisch publiek en heerlijk eten & drinken zoals altijd.

Foto's 2018

Opnieuw een zeer geslaagde uitvoering van het Ekris Sonsbeek Open, met de afslag door iemand die we allemaal het best kennen van een bepaalde serie televisiereclames.

Foto's 2017

Een verrassend mooie dag tussen de regenachtige dagen door. De deelnemers van het Ekris Sonsbeek Open 2017 profiteerden er van. Leuk, want mooi weer leidt tot mooie foto's met vrolijke mensen!

Foto's 2016

Wat een fantastisch mooie dag. Het Ekris Sonbeek Open 2016 nam zowaar bijna tropische vormen aan. Wat hebben we daar van genoten!

Foto's 2015

Dat de deelnemers van het Erkis Sonsbeek Open 2015 niet van suiker zijn is gebleken. Ondanks de regen die er gedurende de dag viel, bleven zij zich geconcentreerd focussen op het behalen van de titel.