Stichting Bio Kinderrevalidatie

Stichting Bio Kinderrevalidatie

Het Bio Vakantieoord in Arnhem is dé plek waar gezinnen met een gehandicapt kind op vakantie kunnen gaan. Het heeft 21 volledig aangepaste bungalows en 6 nieuwe glampingtenten, samen met diverse prachtige faciliteiten zoals een belevingspad, een zwembad, een bioscoop, vele aangepaste speeltoestellen en zelfs een heuse midgetgolfbaan voor mensen met een beperking. Jaarlijks komen vele gezinnen een droomvakantie beleven.

In 2023 werd het Bio Vakantieoord voorzien van een echte boomhut, speciaal ontworpen voor kinderen met een beperking. Nu is er een plan om deze boomhut uit te breiden met een boomtoppenbaan. Deze baan zal vanaf een hoogte van 6 meter via een stevige constructie door de natuur lopen. Op die manier kunnen alle kinderen, ongeacht hun mobiliteitsniveau, deelnemen aan activiteiten zoals het zoeken naar eekhoorns, het genieten van prachtige vergezichten en het ervaren van nieuwe avonturen. Met het sponsorgeld gaan wij bijdragen aan dit mooie project.

Doe mee en help!

Door deel te nemen aan het Stellicher Sonsbeek Open Golfevenement 2024, draag je direct bij aan de bouw van de boomhut voor gehandicapte kinderen bij Stichting Bio Kinderrevalidatie. 

Dus schrijf je nu in en speel een rol in het verbeteren van de levens van velen in onze regio.

Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt en het is onze jubelium editie. 

Wij kijken ernaar uit om jou en je relaties op vrijdag 6 september 2024 te verwelkomen op het Stellicher Sonsbeek Open Golfevenement en er samen weer een mooie dag van te maken.