Ronald McDonald Boshuus

Gesponsord door het Sonsbeek Open in 2021!

In 2021 is Het Boshuus één van de twee goede doelen waaraan de opbrengst van het Sonsbeek Open 2021 aan ten goede komt. 

Het Boshuus is een aangepast vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds. Hier kunnen zorgintensieve kinderen en jongeren t/m 25 jaar onbeperkt genieten. Met familie, vrienden of in groepsverband. Met het opgehaalde geld kan het Boshuus zijn snoezelkamer vernieuwen. En dat is hard nodig. Een snoezelkamer is een kamer waar overal dingen staan die je kan voelen, zien, ruiken of horen. Hierdoor kunnen de bezoekers van het Boshuus rustig worden en echt even wegdromen. Wie gun je dat niet?

Het Boshuus

In het Gelderse Boshuus, aangepast vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, kunnen zorgintensieve kinderen en jongeren t/m 25 jaar onbeperkt genieten. Met familie, vrienden of in groepsverband. Of als logeeruitje met hun zorghulp. In en om dit ruim opgezette vakantiehuis maken de aanpassingen en voorzieningen het je zo gemakkelijk mogelijk. Het gastvrije team en haar vrijwilligers zorgen voor een warm welkom!

Even tot rust komen

In het Boshuus komen logees even helemaal bij. Met het gezin of met een (lotgenoten)groep of vereniging. Ook jongeren t/m 25 jaar vieren hier samen vakantie. Het Boshuus is verder een vertrouwde uitvalsbasis wanneer je kind is opgenomen of revalideert.

Verblijf

Het Ronald McDonald Boshuus is sfeervol ingericht en goed uitgerust met de nodige hulpmiddelen. Dat maakt inpakken een stuk fijner en verhoogt de voorpret. Drempelvrije en ruime, aangepaste appartementen geven logees de bewegingsvrijheid zij nodig hebben.

Snoezelkamer

Eén van de faciliteiten die Het Boshuus aan haar logees biedt is een snoezelruimte. Een zogenaamde speelkamer met patio voor de allerkleinsten waar overal dingen staan die je kan voelen, ruiken of horen. Hierdoor kunnen de bezoekers van het Boshuus rustig worden en echt even wegdromen. Het Boshuus heeft het plan opgevat haar snoezelkamer te vernieuwen en het Sonsbeek Open draagt daar graag een steentje aan bij!