Make-A-Wish

Gesponsord door het Ekris Sonsbeek Open in 2016

Ieder kind heeft een allerliefste wens.

Een wens die het verschil maakt. Weer kind kunnen zijn en geen patiënt. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan.

Make-A-Wish Nederland vervult sinds 1989 de liefste wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Dat doet Make-A-Wish Nederland niet voor niets. In al die jaren is gebleken dat voor het wenskind en zijn/haar familie een wensvervulling onvergetelijk is. Het laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats van patiënt en maakt het hele gezin sterker voor hun toekomst. De afgelopen jaren heeft Make-A-Wish Nederland al vele duizenden wensen vervuld en daarmee de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving.

Jaarlijks meer dan 500 wensen vervult!

Make-A-Wish Nederland vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen. Om deze wensen te vervullen steunt Make-A-Wish Nederland op donateurs, vrijwilligers en fondsenwervende acties. Meer hulp betekent dat meer wensen in vervulling gaan en wij samen het verschil maken.