Stellicher Sonsbeek Open 2021 haalt enorm bedrag binnen voor goede doelen

Geplaatst op 10-09-2021
« Terug naar Nieuws

Sonsbeek Open 2021 haalt weer enorm bedrag binnen voor goede doelen!

Op 3 september 2021 vond de zeventiende editie van het Stellicher Sonsbeek Open plaats. Dit jaarlijkse evenement staat in het teken van het ophalen van een mooi bedrag voor een lokaal goed doel. Dit jaar stonden twee goede doelen centraal: Zorgboerderij Hoeve Klein Mariendaal en Ronald McDonald Boshuus.

Er is een flink bedrag opgehaald voor de goede doelen: ruim 26.000 euro!

‘Mooiste park van Nederland’

“We zijn erg blij en trots dat we dit jaar weer een Sonsbeek Open konden organiseren”, vertelt Susan de Vries (32), voorzitter Sonsbeek Open. Helaas heeft het evenement vorig jaar niet plaats kunnen vinden door corona, maar dit jaar kon zakelijk Arnhem weer genieten van een mooi golftoernooi op een wel hele unieke locatie. “We zijn misschien wat bevooroordeeld, maar het Sonsbeek Park is toch wel het mooiste park van Nederland te noemen”, voegt Arjen Stremmelaar (38), vice-voorzitter Sonsbeek Open, stralend toe.

De organisatie, deelnemers, sponsoren en goede doelen komen bij elkaar om samen de handen in een te slaan voor een mooi bedrag. Ook dit jaar is dat weer gelukt en heeft het Sonsbeek Open 15.939 euro opgehaald voor Zorgboerderij Hoeve Klein Mariendaal en 10.255 euro voor het Ronald Mcdonald Boshuus.

Resultaat

“We hebben een mooi resultaat voor de goede doelen behaald dit jaar”, vertelt Susan. “Het blijft zaak om ons in te zetten voor lokale goede doelen. Je ziet dat veel goede doelen het zwaarder hebben door corona. We willen als JCI Arnhem ons steentje bij dragen. Daarvan is het Sonsbeek Open een belangrijk evenement.”

En op de vraag of de inschrijvingen al geopend zijn voor volgend jaar, vertelt Arjen enthousiast: “Begin volgend jaar kunnen lokale goede doelen zich weer aanmelden en start de inschrijving voor sponsoren en deelnemers.”