Stellicher Sonsbeek Open 2019 haalt ruim €26.000 op

Geplaatst op 06-09-2019
« Terug naar Nieuws

Een aangenamer verblijf in het ziekenhuis voor jonge kinderen

Het Stellicher Sonsbeek Open dat plaats vond op 6 september 2019, heeft ruim €26.000 opgehaald voor Vriendenfonds Rijnstate. Met dit bedrag wordt een virtuele speelkamer op de kinderafdeling van het nieuwe vrouw-kind centrum gerealiseerd. Kinderen die in het ziekenhuis terecht komen, zijn een beetje gespannen voor hun verblijf in het ziekenhuis. Met een (virtuele) speelkamer kan er een leuker en aangenamer verblijf voor jonge kinderen in het ziekenhuis gecreëerd worden. PlaygroundVR is een virtuele speeltuin waarin kinderen in het ziekenhuis kunnen rondlopen, spelletjes spelen en praten met elkaar en vriendjes. Door gebruik te maken van Virtual Reality technologie voelen de kinderen alsof ze totaal ergens anders zijn en kunnen ze voor eventjes het ziekenhuis inruilen voor de virtuele speeltuin.

Naast dit geweldige bedrag heeft JCI Arnhem, de organisatie achter het Sonsbeek Open, een donatie ontvangen ten gunste van KWF Arnhem. Dat brengt de eindstand van het Stellicher Sonsbeek Open 2019 op meer dan €27.000,-!

Een geweldig aantal winnaars

Er waren dit jaar ontzettend veel leuke prijzen te winnen. De meest begeerde prijs, een diner voor drie personen in sterrenrestaurant de Kromme Dissel in Heelsum, ging naar Hekkelman Notarissen uit Arnhem. Een overzicht van alle overige gewonnen prijzen, treft u hieronder aan.

Prijs
Omschrijving
Winnaar
Hoofdprijs
2e prijs (gedeeld)
2e prijs (gedeeld)
Floating
Blind putting
Hole-in-One
Neary heren
Neary dames
Beat the Pro champion heren
Beat the Pro champion dames