Praktische informatie

over het Sonsbeek Open

Doe jij mee aan het Sonsbeek Open?

En ben je op zoek naar meer informatie? Dan zit je hier goed! Op deze pagina vind je namelijk alle handige weetjes. Van inschrijven, parkeren tot spelregels: alle informatie die je nodig hebt voor je deelname aan het Sonbeek Open.

Meedoen aan het Sonsbeek Open?

Durf jij het aan om het op te nemen tegen de beste golfers uit Arnhems en omstreken? Schrijf je dan in voor het Stellicher Sonsbeek Open 2024! 

Jouw bedrijf onder de aandacht

Het Sonsbeek Open wordt jaarlijks bezocht door een grote groep ondernemers uit Arnhem en omstreken. Wil jij jouw bedrijf onder de aandracht brengen van deze groep? Lees snel verder welke mogelijkheden het Sonsbeek Open voor jouw bedrijf heeft.

Het programma

De 19e editie van het Sonsbeek Open vindt plaats op vrijdag 6 september 2024.

Plattegrond

Het prachtige Park Sonsbeek vormt al meer dan 15 jaar het decor van het Sonsbeek Open. Bekijk hier de plattegrond van het Sonsbeek Open.

Deelnemersoverzicht

Nieuwsgierig of je zelf al op de lijst staat? Of gewoon benieuwd wie er verder allemaal mee doen? Je treft een overzicht van alle inschrijvingen aan op het deelnemersoverzicht.

Route en parkeren

In Park Sonsbeek fungeert Brasserie de Boerderij al meerdere jaren achtereen als start- en finishlocatie van het Sonsbeek Open. Hier vindt u meer informatie over deze idyllische locatie, de route er naartoe en de parkeermogelijkheden.

Spelregels

Bij een spel horen regels en daarop is golf absoluut geen uitzondering. Check hier welke regels er tijdens het Sonsbeek Open van toepassing zijn.