EKRIS Sonsbeek Open 2018 haalt bijna €52.000 op

Geplaatst op 10-09-2018
« Terug naar Nieuws

TWEEËNVIJFTIGDUIZEND EURO!!!

Het EKRIS Sonsbeek Open 2018 dat op 7 september plaats vond heeft dankzij een bijdrage van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK), extra donaties van Kramer en ECHT en een spontane veiling door Brasserie de Boerderij in totaliteit bijna €52.000 opgehaald: TWEEËNVIJFTIGDUIZEND EURO!!!

Putten in het Park

Onder die werktitel namen een aantal gedreven leden van JCI Arnhem in 2003 het initiatief om Park Sonsbeek voor één dag tot golfbaan om te toveren. Het doel? Geld inzamelen voor maatschappelijke initiatieven en doelen in en rond Arnhem. Het plan werd werkelijkheid: Sonsbeek Open was geboren en direct in het eerste jaar werd meer dan €20.000 voor Cliniclowns opgehaald.

 

Succesvol concept

Het Sonsbeek Open blijkt een succesvol concept. Vrijdag 7 september 2018 werd het voor de 15e(!) maal gespeeld. In vijftien jaar tijd is meer dan een half miljoen euro bij elkaar gebracht. Dankzij een bijdrage van NSGK, extra donaties van Kramer en ECHT en een spontane veiling door Brasserie de Boerderij wordt dit jaar in totaliteit bijna €52.000 aan dat bedrag toegevoegd.  Met de totale opbrengst van alle edities hebben meer dan 20 betekenisvolle goede doelen uit Arnhem en omgeving ondersteuning ontvangen

Met dit geweldige bedrag en de opbrengst van alle voorgaande edities hebben wij (sponsoren, deelnemers, vrijwilligers, gemeente, JCI Arnhem) gezamenlijk de wereld ietsje mooier kunnen maken. Dat is iets waar u ontzettend trots op mag zijn!

Bedankt!

Tenslotte richten wij, namens de commissie Sonsbeek Open,  hierbij graag een woord van dank tot de drijvende krachten achter Sonsbeek Open; Paul, Daniel en Jurrien. Zij stonden, samen met andere JCI-ers, aan de wieg van dit fantastische event. Dank voor jullie inzet en ondersteuning in alle jaren die daarna volgden én nog mogen volgen.

Met sportieve groet, 


Arjen Stremmelaar
Voorzitter EKRIS Sonsbeek Open 2018