Qwiek.up projectoren in gebruik genomen door Rijnstate

Geplaatst op 08-01-2018
« Terug naar Nieuws

“Wat een geweldige dag!”

Rijnstate Vriendenfonds is ontzettend blij met de opbrengst van het Ekris Sonsbeek Open 2017 én heeft, net als de organisatie van de 14e editie van het Sonsbeek Open, genoten van de dag. In totaal is € 25.515 opgehaald voor ‘My Experience’: afleiding voor kinderen in het ziekenhuis met bewegende beelden en muziek.

Het Ekris Sonsbeek Open 2017 is alweer een paar maanden geleden. In de tussentijd heeft het Rijnstate Vriendenfonds niet stil gezeten. Onderhandeling met leverancier Qwiek heeft erin geresulteerd dat het Rijnstate Vriendenfonds 3 apparaten heeft kunnen bestellen. De apparaten zijn geleverd met verschillende filmmodules, van boerderij-dieren tot Efteling beelden (met bijbehorende muziek!), die bij elkaar 9 uur aan filmmateriaal opleveren.

De Qwiek.up apparaten zijn donderdag 19 december afgeleverd op de afdelingen Kinderdagbehandeling, de Spoedeisende hulp en de Holding & Recovery afdeling. De voorzitter van het Sonsbeek Open 2018, Arjen Stremmelaar, was hierbij aanwezig. Het personeel van Rijnstate was erg blij met de Qwiek.up's en kon de apparaten na een korte uitleg door Coen Verdouw van Qwiek direct in gebruik nemen.

Om ervoor te zorgen dat Rijnstate de Qwiek.up projectoren de aankomende jaren kan blijven gebruiken, wilde Rijnstate graag ook een onderhoudscontact met de leverancier van de Qwiek.up afsluiten. Leverancier Qwiek heeft, als bijdrage aan de opbrengst van het Ekris Sonsbeek Open 2017, een onderhoudscontract voor 5 jaar gesloten met Rijnstate.

Wat fijn om te zien dat de opbrengst van het jaarlijkse terugkerende event van JCI Arnhem weer goed terecht is gekomen! Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de volgende editie alweer in volle gang. Sonsbeek Open 2018 zal een bijzondere editie worden, want het is namelijk een lustrum-editie: voor de 15e keer organiseert JCI Arnhem het Sonsbeek Open. Deze editie wil je echt niet missen. Check daarom snel onze nieuwe website en meld je direct aan.